Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling gaat commerciële samenwerking aan met maaltijdbezorger HelloFresh

06-05-2024, 17.51 uur

De Efteling slaat de handen ineen met de bekende maaltijdbezorger HelloFresh. Dankzij een commerciële samenwerking kunnen HelloFresh-klanten in juni vier weken lang kiezen voor recepten in Efteling-stijl. Het gaat om gerechten geïnspireerd op Fata Morgana, Carnaval Festival, Droomvlucht en de sprookjes uit het Sprookjesbos.

Per week zijn twee Efteling-recepten beschikbaar. Droomvlucht wordt vertegenwoordigd door romige kip, een ontbijtbowl met fruit en pasta met een saus van spinazie en prei. De Carnaval Festival-categorie draait om gerechten uit Italië, China en Mexico: pasta in tomatensaus met burrata, kipnoedels met courgette en nacho's met guacamole.

Rond Fata Morgana werden eveneens drie recepten ontwikkeld: shakshuka met geitenkaas, orzo met gehakt en wrap met falafel. Tot slot zijn er drie maaltijden gebaseerd op Sprookjesbos-bewoners: gehakttaart met uienchutney voor de Trollenkoning, spaghetti met rode saus voor Roodkapje en frambozencake voor Hans en Grietje.

Overnachting
HelloFresh zorgt in de maaltijdboxen voor extra items bedoeld voor jonge chefs, waaronder keukenschorten, koksmutsen en pollepels. Verder maken klanten kans op Efteling-arrangementen inclusief een overnachting.

Het is niet voor het eerst dat HelloFresh in zee gaat met een attractiepark. De firma werkt al langer samen met Plopsaland De Panne, waar regelmatig straatverkopers rondlopen. Zij proberen bezoekers een HelloFresh-abonnement aan te smeren.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be