Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Geen Halloween in Slagharen, maar wel dagelijks vuurwerk

24-10-2018, 13.17 uur

Attractiepark Slagharen viert als één van de weinige Nederlandse pretparken geen Halloween, maar bezoekers worden dit najaar wel dagelijks getrakteerd op een vuurwerkshow. Het pretpark presenteert elke openingsdag in oktober, november, december en januari een speciaal avondspektakel.

"Halloween past niet bij het karakter van Slagharen", vertelt directeur Wouter Dekkers aan Looopings. "Met ons avondevenement Miracle of Lights bieden we een passend alternatief." Miracle of Lights bestaat uit een lichtjesparade, gevolgd door een show met lasers, vuur en vuurwerk. Mascottes Randy en Rosie spelen de hoofdrol.

Het Overijsselse pretpark is tot en met 28 oktober dagelijks geopend. De rest van de maanden openen de poorten van het park in alle weekenden, plus de kerstvakantie van 22 december tot en met 6 januari. Voor Miracle of Lights werkt Slagharen onder andere samen met entertainmentbedrijf Aniba.

Op zaterdag 3 november start het winterseizoen. Het park wordt dan omgedoopt tot Winter Slagharen. Nieuw dit jaar is een overdekte ijsbaan, gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Tot en met zondag 16 december krijgen dagbezoekers ook gratis toegang tot zwemparadijs Aqua Mexicana. In het weekend van 1 en 2 december komen Sinterklaas en zijn Pieten langs.







Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be