Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-kaartjes tijdelijk voor minder dan 9,50 euro

06-12-2018, 18.45 uur

Goedkoop naar de Efteling? De bekende reiswebsite Expedia verkoopt Efteling-tickets voor 40,77 dollar. Dat lijkt niet voordelig, maar met een speciale kortingscode gaat er maar liefst 30 dollar van de prijs af.

Een toegangsbewijs voor het attractiepark kost dan nog maar 10,77 dollar, omgerekend zo'n 9,45 euro. Er worden geen administratiekosten gerekend. Wel moeten bezoekers bij het bestellen een specifieke datum voor hun bezoek opgeven, ergens in december 2018.

De tijdelijke actie is te vinden op de Engelstalige versie van Expedia. Betalen kan alleen met een creditcard. Na afloop worden de digitale tickets direct per mail verstuurd. Parkeren - 10 euro per auto - zit niet bij de prijs inbegrepen.

De benodigde code voor de extra korting, die de komende dagen ingevuld kan worden tijdens het bestellen, luidt THANKYOU.

In december is de Efteling dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. Op doordeweekse dagen sluiten de poorten doorgaans om 18.00 uur, in het weekend om 19.00 uur. Tijdens de kerstvakantie - vanaf 22 december - blijft het park dagelijks tot 20.00 uur open. Een regulier entreekaartje kost 38 euro. Wildwaterbaan Piraña en waterachtbaan De Vliegende Hollander zijn gesloten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be