Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Nieuwe commercial Walibi Holland vanaf vandaag op tv

06-07-2020, 13.54 uur

Een nieuwe tv-commercial van Walibi Holland speelt in op het succes van de knuffelberenhype. Eind mei gingen beelden van teddyberen in achtbaan Untamed de hele wereld over. Walibi besloot het concept te gebruiken in een reclamespot.

Die wordt vanaf vandaag uitgezonden op de zenders van RTL en Talpa. De twintig seconden durende commercial begint met de bekende beren in de rollercoaster. "Ja, zij mochten al een tijdje", aldus de voice-over. "Maar nu kan jij ook weer hardgaan in Walibi." De knuffels zijn ook te zien in de zweefmolen Super Swing.

Walibi probeert sinds kort een nieuwe doelgroep aan te spreken: gezinnen met kinderen. Dat blijkt uit ook het spotje, waarin gemeld wordt dat er genoeg te beleven is "voor groot en klein". Onder andere kinderachtbaan Drako komt voorbij. De reclame eindigt met de slogan "Met afstand het beste dagje uit", een knipoog naar de geldende coronamaatregelen.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be