Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Ruim assortiment aan nieuwe Kondaa-souvenirs in Walibi Belgium

06-05-2021, 16.45 uur

De opening van de nieuwe achtbaan Kondaa in Walibi Belgium hangt samen met de introductie van een nieuwe souvenirlijn. Het pretpark opent zaterdag de poorten. Fans van de mega coaster kunnen meteen een aandenken aan de mega coaster mee naar huis nemen.

In de Kondaa Shop, gelegen bij de uitgang van de achtbaan, zijn talloze souvenirs verkrijgbaar die in het teken staan van het 50 meter hoge stalen monster. Het aanbod bestaat onder andere uit bekers, mokken, magneten, sleutelhangers, kussens, T-shirts, petten, truien en schalen.

Het achtergrondverhaal van Kondaa gaat over een duizenden jaren oud reusachtig monster. De attractie en het bijbehorende themagebied kregen een Afrikaans thema. Dezelfde stijl komt terug in de souvenirs.

Sculptuur
Naast een heleboel standaardartikelen zijn er ook enkele bijzondere items, zoals beeldjes. Een sculptuur van het Kondaa-monster kost 12,90 euro. Verder is er een beeld van een monstertje dat uit een ei kruipt, voor 9,90 euro. Dat figuur is een kopie van een decorstuk dat te vinden is naast de vernieuwde kinderattractie Kondaala.















Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be