Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Dronken man zwalkt met gestolen geweer over Franse kermis

15-04-2022, 19.15 uur

Een 25-jarige dronken man heeft voor paniek gezorgd op een kermis in de Franse stad Nancy. Hij stal afgelopen weekend een geweer bij de schietkraam en liep daar doodleuk mee over het terrein. Het kostte de politie veel moeite om hem te arresteren.

Meerdere bezoekers spraken agenten aan omdat ze de man met het geweer zagen lopen. Zij wisten niet dat het op een nepwapen ging. Toen de politie de dronkenlap aanhield, verzette hij zich hevig.

Eenmaal op het bureau bleek de man 1,5 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Hij gaf toe het geweer te hebben gestolen bij een kraam waar hij eerder had gespeeld.

Rechtbank
De twintiger moet zich voor de rechtbank verantwoorden voor het dragen van een nepwapen, diefstal, het gebruik van verdovende middelen, minachting en verzet bij aanhouding.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be