Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dit zijn de gasten in de Efteling-uitzending van Beau op RTL 4

30-05-2022, 15.01 uurBeeld: @stanstolwijk

Beau van Erven Dorens ontvangt vanavond verschillende bekende en onbekende Efteling-fans in zijn programma op RTL 4. De talkshow Beau staat maandag in het teken van de zeventigste verjaardag van de Efteling. Daarbij spreekt de presentator onder meer met Efteling-hoofdontwerper Sander de Bruijn.

Huiscomponist René Merkelbach, oud-technicus Mari van Heumen, burgemeester Hanne van Aart van Loon op Zand en Francine Oonk, de achterkleindochter van Anton Pieck, zijn eveneens te gast. Daarnaast vertellen viroloog Marc Van Ranst, presentatrice Eva Eikhout en Qmusic-dj Domien Verschuuren over hun liefde voor het attractiepark.

"We halen herinneringen op en onderzoeken wat de Efteling zo magisch maakt", laat RTL weten. Ook onbekende Nederlanders zijn aanwezig. Zo spreken Bram Elstak en Joost Majoor over hun Efteling-tatoeages. Frank de Laat legt uit waarom hij delen van de Efteling heeft nagebouwd in zijn achtertuin.

Anton Pieckplein
De talkshowtafel staat voor één keer in het hart van het park; op het Anton Pieckplein. IJssalon Den Suykerbuyk fungeert als technische ruimte. Beau begint om 22.00 uur. Morgen - op dinsdag 31 mei - bestaat de Efteling exact zeventig jaar. Het Sprookjesbos opende op 31 mei 1952.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be