Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: Disneyland Paris viert World Princess Week met speciale prinsessenparade

21-08-2022, 16.26 uur

Beeld: @DLPReport, @ED92Magic, @InsideDlpCastle, @Cave0fWonders

Disneyland Paris staat tot en met zaterdag 27 augustus in het teken van World Princess Week. In het Disneyland Park kunnen bezoekers meerdere keren per dag verschillende Disney-prinsessen voorbij zien komen tijdens The Royal Promenade, een miniparade.

De stoet werd vandaag geopend door Mulan, Vaiana - ook wel bekend als Moana - en Ariël. Daarachter volgden koetsen met Assepoester, Doornroosje en Belle. Het hoogtepunt van de parade is een paradewagen die in het teken staat van animatiefilm Frozen II uit 2019.

De wagen, met sneeuwman Olaf, rendier Sven en hoofdpersonages Anna en Elsa, werd geïntroduceerd tijdens een Frozen-festival in 2020. Voor de soundtrack van The Royal Promenade wordt het nummer Starting Now van zangeres Brandy Norwood gebruikt.

Verzamelkaarten
Bovendien kreeg Doornroosje haar eigen voorstelling op het plein achter sprookjeskasteel Le Château de la Belle au Bois Dormant: Aurora Welcome Greetings. Verder zorgt Disneyland in de themaweek voor speciale meet-and-greets, fotolocaties, tijdelijke lekkernijen met prinsessenthema en verzamelkaarten met de prinsessen erop.































Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be