Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Kruidvat geeft 10 euro korting op de Winter Efteling

13-11-2022, 13.48 uurBeeld: PromenadeFotos

Naar de Efteling met 10 euro korting? Bij drogisterijketen Kruidvat worden de komende weken goedkopere entreekaarten voor de Winter Efteling verkocht. Een toegangsbewijs kost dan nog 31 euro per persoon in plaats van 41 euro.

In Kruidvat-vestigingen en op kruidvat.nl zijn tot en met zondag 11 december activatiecodes verkrijgbaar, die online verzilverd moeten worden. Daarnaast is het maken van een reservering voor een specifieke bezoekdag verplicht.

Tickets blijven de gehele Winter Efteling geldig, met uitzondering van de kerstvakantie. Ze kunnen gebruikt worden van maandag 14 november tot en met vrijdag 23 december en van maandag 9 januari tot en met vrijdag 31 maart. Het winterseizoen van de Efteling loopt officieel tot en met zondag 5 maart.

Doordeweeks
De Efteling hanteert tegenwoordig vier verschillende entreeprijzen, afhankelijk van de verwachte drukte: 38 euro, 41 euro, 44 euro of 46 euro. Doordeweeks kosten reguliere tickets voorlopig 38 euro, in het weekend zijn bezoekers 41 euro kwijt. Tijdens de kerstvakantie stijgt het tarief naar 46 euro.

Efteling-bezoekers moeten de komende maanden wel rekening houden met sluitingen van enkele populaire attracties. Houten achtbaan Joris en de Draak zal tot en met 23 december buiten gebruik zijn. Droomvlucht blijft zelfs tot en met 3 maart dicht. Op dit moment is ook familieachtbaan Max & Moritz gesloten voor reparaties.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be