Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Erotiekwinkel promoot gebruik van pikant speeltje in Disneyland Paris

06-04-2023, 16.51 uurBeeld: @adult_store_ug

Een bezoek aan Disneyland Paris kan een stuk leuker worden door het gebruik van een spannend speeltje. Dat is althans de boodschap van een online erotiekwinkel. De firma Adult Store UG publiceerde deze week een video van een vrouw die tijdens haar vakantie in Parijs een draadloze, op afstand bestuurbare vibrator draagt.

Het zeventien seconden durende filmpje geeft enkele suggesties waar het apparaat allemaal gebruikt kan worden: in het vliegtuig, bovenop de Eiffeltoren en tijdens een ritje in een carrousel. Het leidt tot enkele pikante situaties.

Tot slot komt ook Disneyland Paris voorbij. "Of misschien zelfs in Disney?", valt er te lezen. De vrouw maakt een ritje in de attractie Cars Road Trip. Bezoekers zijn daar getuige van explosies en een vloedgolf, terwijl hun karretje heen en weer schudt.

Twee miljoen
Te zien is hoe de reisgenoot van de vrouw een app gebruikt om haar op afstand te plezieren, in de hoop zelf explosies en een vloedgolf te veroorzaken. Via TikTok zijn de beelden de afgelopen dagen al meer dan twee miljoen keer bekeken.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be