Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen organiseert foodfestival: Food & Drinks Adventure

19-05-2023, 18.59 uur

In de Drentse dierentuin Wildlands vindt binnenkort een speciaal foodfestival plaats. Op vrijdagavond 16 juni wordt de eerste editie van Food & Drinks Adventure gehouden, een culinaire avond met hapjes, drankjes, attracties, entertainment en dieren. Het evenement start om 18.00 uur.

Het dierenpark in Emmen spreekt over "een culinaire expeditie" en "een unieke ervaring". "De dieren zijn nog wakker, de attracties draaien volop, er is livemuziek en entertainment en jij proeft de wereld aan heerlijke gerechtjes en drankjes." Wildlands werkt samen met partners als Grolsch, Coca-Cola en Farm Frites.

In de themagebieden Jungola, Serenga en Nortica wordt gezorgd voor foodtrucks en mobiele keukens met chef-koks. Ze serveren voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Ondertussen zijn veel dieren gewoon zichtbaar. Ook enkele attracties gaan open. Verder staat muzikaal entertainment op het programma.

Entreeprijs
Tickets zijn nu online verkrijgbaar. Het aantal beschikbare kaarten is beperkt. De entreeprijs bedraagt 49,50 euro per persoon, inclusief hapjes en drankjes. Na afloop is het mogelijk om tegen betaling extra consumpties te bestellen.

Aanwezige abonnementhouders ontvangen een kortingsvoucher, die ze tijdens een volgend bezoek kunnen inleveren bij de horecalocaties in Wildlands.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be