Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris Pride op 17 juni: deze artiesten treden op

10-06-2023, 21.55 uur

Disneyland Paris maakt zich op voor een lgbt+-feestje. Op zaterdag 17 juni staat het Walt Disney Studios Park in het teken van diversiteit, met optredens, een parade en meet-and-greets met Disney-figuren. Het muzikale evenement, dat Disneyland Paris Pride wordt genoemd, duurt van 20.00 tot 02.00 uur.

Op het podium voor The Twilight Zone Tower of Terror treden de Britse singer-songwriter Calum Scott, de Franse zangeres Jenifer Bartoli, de Franse zanger Christophe Willem en de Braziliaanse zangeres Bianca Costa op. Veel attracties blijven de hele avond open, waaronder de rides in Marvel Avengers Campus.

Disneyland belooft een "feestelijke sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn". Tickets voor Disneyland Paris Pride kosten 94 euro. Er zijn ook speciale entreebewijzen van 119 euro, al geldig vanaf 16.00 uur. Vorig jaar traden onder meer zanger Mika en zangeres Becky Hill op.

Staking
Voor de bezoekers en het Disneyland-management is het te hopen dat personeelsleden het werk niet zullen neerleggen op 17 juni. De afgelopen weken werd het Disney-resort geteisterd door meerdere stakingen. Op die dagen gingen veel entertainmentacts niet door. Een staking zou desastreus zijn voor het verloop van de Pride-avond, waar naar verwachting duizenden feestgangers op afkomen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be