Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verbouwt horecapunt De Meermin

09-06-2023, 12.26 uur

De Efteling heeft eetgelegenheid De Meermin onaangekondigd gesloten voor een verbouwing. Het horecapunt in parkdeel Ruigrijk, waar normaal gesproken visgerechten verkrijgbaar zijn, is sinds begin deze week dicht. Verschillende onderdelen worden vernieuwd, vertelt een Efteling-woordvoerder aan Looopings.

Zo vervangt men de uitgiftebalie en de koelingen. Verder staat er een dieptereiniging op de planning en vindt er schilderwerk plaats. Aan het uiterlijk verandert verder weinig. De werkzaamheden duren naar verwachting enkele weken. Tot die tijd staan er bouwhekken om het gebouwtje.

De Meermin opende in 1996 als verkooppunt voor visspecialiteiten. Het bouwwerk zelf stamt uit 1989. De horecalocatie bevindt zich naast de Game Gallery en schommelschip de Halve Maen. Laatstgenoemde attractie blijft voorlopig dicht vanwege een technische storing.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be