Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Looopings viert Tilburgse kermis 2023 met gloednieuw T-shirt

30-06-2023, 13.22 uur

De Tilburgse kermis kleurt elk jaar roze en dit jaar kleurt Looopings mee. Speciaal voor de grootste kermis van de Benelux ontwikkelde Looopings een kermisshirt in stijlvol roze, met de ludieke tekst Kermisgekkie erop. Het shirt is vanaf nu online te bestellen. Bovendien zal het kledingstuk verkrijgbaar zijn op het kermisterrein zelf.

In samenwerking met Pretparkwinkel.nl lanceerde Looopings jaren geleden al de Pretparkgekkie-souvenirlijn, bestaand uit truien en shirts. "Een exclusieve kermisversie kon eigenlijk niet ontbreken", zegt initiatiefnemer Nando de Kroon. "Het is de perfecte outfit om je te mengen in het Tilburgse feestgedruis, maar uiteraard ook zeer geschikt voor alle andere kermissen op de agenda."

Wie het unisex shirt vóór maandag 17 juli bestelt via Pretparkwinkel.nl, heeft het product op tijd binnen voor de Tilburgse kermis 2023. Die gaat van start op vrijdag 21 juli. Naast verzending per post is het mogelijk om een bestelling af te halen tijdens het evenement.

Verkooppunt
Op vrijdag 21 juli, zaterdag 22 juli, zondag 23 juli en maandag 24 juli - Roze Maandag - staat er namelijk een officieel Pretparkwinkel.nl-verkooppunt op de Tilburgse kermis, voor het Paleis-Raadhuis aan het Stadhuisplein. Naast Looopings-souvenirs bestaat het assortiment bijvoorbeeld uit de officiële merchandise van de Tilburgse kermis zelf en radiozender Kermis FM.





Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be