Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disneyland-medewerkers doen badeendenrace in It's a Small World

11-06-2023, 11.46 uur

Medewerkers van Disneyland Paris hebben de vaargeul van It's a Small World gebruikt voor een badeendenrace. Ter gelegenheid van de verjaardag van Donald Duck werden afgelopen vrijdag tientallen felgele badeendjes losgelaten in het water van de vrolijke boottocht.

Dat gebeurde vóór openingstijd, tijdens een evenement speciaal voor personeelsleden. Videobeelden op social media laten zien hoe een emmer vol eendjes wordt leeggegooid in het water. Ook Donald Duck zelf was aanwezig om zijn plastic soortgenoten aan te moedigen.

Deelnemers kregen bovendien de kans om zelf een badeendje te decoreren, bijvoorbeeld in stijl van hun favoriete Disney-film of -attractie. De opbrengst van de zogenoemde Duck Race ging naar het goede doel La Maison de Tom Pouce: verzorgingstehuizen voor kwetsbare zwangere vrouwen en jonge moeders met hun baby's.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be