Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Pincollectie Bobbejaanland uitgebreid: attracties krijgen eigen pin

15-06-2023, 14.06 uur

De pincollectie van Bobbejaanland groeit in een rap tempo. Begin dit jaar presenteerde het Vlaamse attractiepark al drie verschillende pins met onder andere het nieuwe Bobbejaanland-logo en mascotte Bobbie. Inmiddels zijn daar een heleboel pins bijgekomen.

Zo kregen enkele attracties uit het pretpark hun eigen pin. Het gaat om de achtbaan Speedy Bob, de klassieke interactieve darkride El Paso Special en de vernieuwde waterbaan Terra Magma, de opvolger van Indiana River.

Verder kwamen er vier pins gebaseerd op themagebied Land of Legends, waar de attracties Typhoon, Fury en Sledge Hammer staan. Ook van cowgirl Jody, één van de mascottes van Bobbejaanland, is nu een aparte pin verkrijgbaar.

General Store
Verzamelaars kunnen terecht in de General Store, de grote winkel vooraan het park. Bobbejaanland heeft aangekondigd dat in juli en augustus nog enkele pins worden uitgebracht. Die staan in het teken van powered coaster Bob Express en waterbaan Banana Battle.













Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be