Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Foto's: honderden cosplayers in Movie Park Germany op Cosplay Day 2023

20-06-2023, 21.53 uurBeeld: Bob Van Dyck

Prinsessen, superhelden, schurken en fantasiewezens hebben afgelopen weekend Movie Park Germany overgenomen. Tijdens de vierde editie van de Cosplay Day verwelkomde het Duitse attractiepark zo'n vijfhonderd cosplayers. Zij kropen in huid van personages uit bekende films, tv-series, games en stripboeken.

Marvel, Star Wars, DC Comics, Nintendo en Disney waren daarbij ruim vertegenwoordigd. Ook Prinses Pardijn uit de Efteling kwam voorbij. Verder konden bezoekers zich vergapen aan een enorme truck in de stijl van Optimus Prime uit de Transformers-reeks.

's Ochtends werd een groepsfoto gemaakt in het decor van de stuntshow in Studio 6. Om 15.00 uur deden de cosplayers mee aan de Movie Park Studios on Parade, die voor de gelegenheid was omgedoopt tot Cosplay Day Special Parade. De dag werd afgesloten met een cosplaywedstrijd op het podium in parkdeel Streets of New York.

























































Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be