Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland schakelt politie in vanwege agressieve bezoekers

20-06-2023, 12.07 uur

Beveiligers van Walibi Holland hebben zaterdagmiddag de politie ingeschakeld naar aanleiding van een conflict met een groep agressieve bezoekers. Medewerkers ontdekten dat er voorgedrongen werd in de wachtrij voor wildwaterbaan El Rio Grande. Toen de bewaking erbij kwam, sloeg de vlam in de pan.

Dat bevestigt een woordvoerder van Walibi desgevraagd tegenover Looopings. De voordringers zijn door personeelsleden uit de wachtrij gehaald, maar hun kinderen mochten - om escalatie te voorkomen - wel een vaartocht maken. Een man die dat zag gebeuren, werd woedend.

Toen de beveiliging arriveerde, bemoeide de boze man zich met het conflict. "Deze man en zijn gezin werden zeer agressief en onhandelbaar", legt de voorlichter uit. "De beveiliging had moeite om de gemoederen te bedaren." Er ontstond een wilde vechtpartij.

Parkverbod
Uiteindelijk kwamen ook politieagenten ter plaatse. Het gezin is naar huis gestuurd. De man kreeg bovendien een officieel parkverbod aan zijn broek. Een politiewoordvoerder meldt dat er geen aanhoudingen zijn verricht.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be