Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: Toverland legt laatste hand aan nieuwe belevingen in themagebied Avalon

22-06-2023, 15.23 uur

De uitbreiding van Toverland-themagebied Avalon moet over een week af zijn. Naast vier mechanische attracties - een parachutetoren, een vliegtuigmolen, een rondrit en een kindercarrousel - realiseert men ook nieuwe speelplaatsen en decorelementen. In een making-of-video wordt getoond hoe medewerkers de laatste hand leggen aan de toevoegingen.

Bezoekers kunnen zich verheugen op dreumesspeeltuin Little Dragons, waterspeelplaats Sparky's Splash Dock en interactief straatje Waterdwarf Alley. Ontwerpers Peter van Holsteijn en Patrick van Meijl vertellen over de verhalen achter de belevingen. Ook leggen ze uit hoe gewerkt zal worden met speciale effecten.

Verder komt Han Kuijpers van decorbouwer Themics Philippines aan het woord. Dat bedrijf, gevestigd op de Filipijnen, is gespecialiseerd in het vormgeven van figuren en bouwwerken. In de YouTube-video is te zien dat enkele nieuwe bewoners al een plekje hebben gevonden in Toverland. Het project kostte in totaal 11,5 miljoen euro.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be