Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Chessington World of Adventures Resort

Video: animatronic van draak verliest kop in Engels pretpark

26-06-2023, 20.33 uurBeeld: @ThemeParkJam

Bezoekers van een pretpark in Engeland zijn afgelopen weekend geconfronteerd met een bizar tafereel. Een animatronic van een boze draak in Chessington World of Adventures verloor zijn kop. Alleen zijn onderkaak en ogen bleven over.

Frazzle, zoals het beest wordt genoemd, bevindt zich al bijna twintig jaar in een grot bij spinning coaster Dragon's Fury. Eerder had de draak een andere plek in het park. Passanten zien zijn klauwen en staart uit de grot steken. Als ze zijn schat proberen te pakken, komt normaal gesproken ook de kop tevoorschijn.

Dat onderdeel belandde zondag echter op de grond, tegen een hek aan. Ondertussen ging de pop gewoon door met bewegen, zo is te zien op een filmpje van Twitter-account Theme Park Jam. Kort na het voorval werd de draak uitgeschakeld. Ook verscheen er een doek over de animatronic.



Meer Chessington World of Adventures Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be