Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling-dj draait remixen van bekende attractiemuziek

01-07-2023, 17.14 uur

In de Efteling treedt deze zomer dagelijks een diskjockey op. Op het grote plein in het hart van parkdeel Ruigrijk staat DJ Dizzy op de planken. Bezoekers worden met dancemuziek klaargestoomd voor hun volgende achtbaanrit. Het repertoire bestaat voornamelijk uit remixen van bekende Efteling-melodieën.

Zo draait DJ Dizzy deuntjes die Efteling-fans zullen herkennen van Baron 1898, Joris en de Draak, De Vliegende Hollander en Nest. Van de algemene Ruigrijk-parksoundtrack werd eveneens een remix geproduceerd.

Voor de muziek is Efteling-huiscomponist René Merkelbach verantwoordelijk. Toeschouwers kunnen ook meehelpen met het maken van een nieuwe remix. De optredens van de dj duren steeds drie kwartier.

Achtbaanrail
DJ Dizzy deelt het zogeheten Python-podium, vormgegeven als een slang gemaakt van achtbaanrail, met een interactieve voorstelling over wetenschap: de Sterkstaaltjestaalkrachtshow. In de Efteling-app zijn de showtijden te vinden. Het zomerseizoen duurt nog tot begin september.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be