Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Video: vernieuwde Danse Macabre-show met de Charlatans in de Efteling

02-07-2023, 18.04 uur

De Efteling blijft het verhaal van de familie Charlatan uitdiepen. Bezoekers kunnen al sinds eind 2022 kijken naar een entertainmentact met Virginie en Otto Charlatan en hun draaiorgel Esmeralda: belangrijke personages uit het verhaal rond de nieuwe attractie Danse Macabre. Sinds dit weekend speelt een vernieuwde show.

In de aanloop naar de opening van Danse Macabre wordt de voorstelling regelmatig vernieuwd, zodat de verhaallijn gelijkloopt met een making-of-serie op YouTube. Wie goed oplet, ontdekt dat de Charlatans hun naam steeds meer eer aan doen. Ze presenteren zich als sympathieke figuren, maar ze zullen zich langzaam maar zeker ontpoppen tot kwakzalvers.

De basis van de show blijft hetzelfde: de Charlatans zingen liedjes en vertellen over de reis die ze hebben afgelegd. Dit keer leggen ze uit hoe ze een oude taverne hebben overgenomen, om er vervolgens een kruidenierszaak te beginnen. Ze verkopen er middeltjes tegen het kwaad, dat ze beschrijven als Het Onnoembare.



Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be