Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Première Slagharen-show valt in het water: zaal ontruimd door brandalarm

02-07-2023, 11.03 uurBeeld: Esmeralda Veenstra

De première van de zomershow in Attractiepark Slagharen is dit weekend niet verlopen zoals gepland. Zaterdagmiddag stond de eerste voorstelling van de Western Circus Show op het programma. Al na enkele minuten moest de productie stopgezet worden.

Rookmachines in de zaal hadden kennelijk het brandalarm geactiveerd. Op videobeelden van Slagharen-fan Esmeralda Veenstra is te zien hoe illusionist Alfredo Lorenzo nog bezig is met het afronden van zijn act als plotseling het alarm begint te loeien. Vrijwel direct daarna gaat de werkverlichting aan.

Toeschouwers kregen de rest van de show niet meer te zien: zij hebben de zaal moeten verlaten. Ook voor de crew was de gebeurtenis behoorlijk zuur. Acteurs en artiesten hebben de afgelopen weken intensief gerepeteerd, op weg naar de première.

American Circus Theater
Zaterdag ging de tweede voorstelling van de dag wel door, zonder brandalarm of onderbrekingen. De Western Circus Show, geproduceerd door Aniba Entertainment, is nog tot begin september twee keer per dag te zien in het American Circus Theater, achteraan het park.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be