Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: muzikanten zorgen voor Duitse sfeer bij Efteling-attractie Max & Moritz

08-07-2023, 22.54 uur

Een nieuwe muziekkapel zorgt deze zomer voor een Duits sfeertje op het plein bij Max & Moritz in de Efteling. De zogeheten Anderberg Musikverein treedt meerdere keren per dag op in het themadeel. Af en toe spelen twee andere personages mee: bakker Krümel en Frau Schmetterling.

Vorig jaar konden Efteling-bezoekers kijken naar een driekoppige dorpsfanfare. Dit keer is een iets uitgebreider muziekkorps aanwezig. De Efteling spreekt over de "bonte vrolijke blaaskapel van het dorp". Het repertoire bestaat uit onder andere uit het "Anderbergse dorpslied".

De muzikanten staan elk uur op het programma tussen 16.00 en 20.00 uur. Hun optredens duren ongeveer veertig minuten. Anderberg is de naam die het attractiepark heeft gegeven aan het gebied waar het verhaal van Max & Moritz zich afspeelt. De twee kwajongens komen overdag voorbij met een zelfgebouwd vliegmachientje. Verder zijn er kraampjes met eten, drinken en spellen.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be