Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Foto's: Plopsaland opent overdekt gebied met nieuwe Bumba-attracties

08-07-2023, 19.04 uur

Plopsaland De Panne opent vanavond meerdere nieuwe attracties. Het Vlaamse pretpark stelt het overdekte gedeelte Circus Bumba voor aan abonnementhouders. Vanaf morgen is de uitbreiding voor iedereen toegankelijk. Aan de belangrijkste attractie van Circus Bumba - een darkride - wordt nog gewerkt.

Het attractieaanbod van Circus Bumba bestaat op dit moment uit ballonnencarrousel Bumballoon, draaiende bus De Dolle Bus, Tumbi's Ballenbad en Poppa's Klimtoren. Verder zijn er de Bumba Shop en het Bumba Theater, waar de bekende Studio 100-clown voorstellingen geeft.

In het decor werden meer dan 1500 Bumba-hoedjes verwerkt. Bumba zelf komt 38 keer voor. De oppervlakte van het overdekte circusgebied bedraagt ongeveer 3000 vierkante meter. Eerder opende al het aangrenzende restaurant De Spiegeltent.

Jongere doelgroep
Plopsa investeerde 12,5 miljoen euro in het project. Men wil "tegemoetkomen aan de behoeften van onze jongere doelgroep", zegt interimdirecteur Koen Clement. Op vrijdag 21 juli vindt de officiële opening plaats. Dan moet ook de darkride Op Reis Met Bumba af zijn.































Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be