Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe Efteling-puzzel Jan van Haasteren draait om Fata Morgana

12-07-2023, 16.03 uurBeeld: @Coshira_

In de Efteling is een nieuwe legpuzzel verkrijgbaar van tekenstudio Jan van Haasteren. Het attractiepark werkte al eerder samen met het merk voor puzzels met een afbeelding gebaseerd op het Sprookjesbos en familieachtbaan Max & Moritz. Nu heeft ook Fata Morgana een eigen puzzel.

Daarvoor tekende Jan van Haasteren een oosters tafereel met tientallen kleurrijke karakters en verschillende elementen uit de attractie. We zien het voorplein van Fata Morgana, inclusief de wachtrij en souvenirwinkel De Bazaar, maar dan met een vaargeul, een bruggetje en een drukke markt.

Ook reus Djinn komt voorbij. Verder ontdekken oplettende puzzelaars typische Jan van Haasteren-elementen als een haaienvin, een octopus, een kunstgebit, Sinterklaas en een zelfportret van Van Haasteren. De duizend stukjes tellende puzzel wordt voor 20 euro verkocht bij de Efteling-winkels Efteldingen en De Bazaar.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be