Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: Toverland transformeert achtbaan tot tropische nachtclub

08-07-2023, 18.26 uur

Toverland heeft vrijdagavond feest gevierd op een ongebruikelijke plek. Achtbaan Dwervelwind was getransformeerd tot een tropische nachtclub. Tijdens de Magic Member Night, een avondevenement voor abonnees, werd de spinning coaster uitgerust met een rookmachine en lichteffecten.

Ondertussen klonk knoertharde opzwepende dancemuziek in de omgeving en in het stationsgebouw. Het concept werd Tropical Disco Dwervelwind genoemd. Bij de ingang van de attractie voorzagen de Katari - de bewoners van themagebied Magische Vallei - feestende bezoekers van schmink.

Toverland had voor meer verrassingen gezorgd voor het publiek van de Magic Member Night. Zo konden oplettende bezoekers op verschillende plekken aangepaste voice-overs horen. In de attracties Fenix, Merlin's Quest en Expedition Zork bleken de personages speciale boodschappen te hebben voor de aanwezige abonnementhouders. Ook de aankondiging van watershow Katara was in een nieuw jasje gestoken.

Plaatjes
De avond werd afgesloten met de eenmalige vuurshow Batalla de Fuego. De Magic Member Night staat jaarlijks op het programma. Tropical Disco Dwervelwind was in 2022 ook al onderdeel van het aanbod. "Niet alleen de karretjes draaien, maar ook de plaatjes", luidde de beschrijving van Toverland. "Pak unieke avondritjes mee vol flitsende verlichting."



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be