Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn blikt terug op geschiedenis in nieuwe YouTube-serie

14-07-2023, 10.43 uur

In een nieuwe YouTube-serie van Avonturenpark Hellendoorn komt de geschiedenis van het Overijsselse attractiepark aan bod. Vandaag verschijnt de eerste aflevering van de serie Het Archief. Kijkers krijgen oude commercials en nooit eerder vertoonde historische beelden voorgeschoteld.

Ondertussen geven prominente medewerkers commentaar. In het eerste deel, dat ruim negen minuten duurt, zijn dat entertainer Willian Kleinjan, voormalig marketingdirecteur René Peul en oud-medewerker Wilfried Kleine Schaars.

De focus ligt op de transformatie van theehuis tot pretpark. Er is ook aandacht voor attracties die inmiddels verdwenen zijn, waaronder Casa Rotativa, Casa Magnetica, het Doolhof en de Magical Monkey Show. De volgende aflevering draait om de bouw van de boomstambaan Wild Waterval.



Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be