Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Efteling-fan kiest voor tatoeage van nieuwe attractie Danse Macabre

16-07-2023, 10.44 uur

De nieuwe Efteling-attractie Danse Macabre gaat pas volgend jaar open, maar een fan heeft de griezelige toevoeging nu al vereeuwigd. Op de borst van Sanne van Galen (42) uit Haarlem prijkt voortaan een deel van het logo van Danse Macabre, bestaand uit een schreeuwende duivelskop. Het is niet naar haar eerst tattoo gebaseerd op een attractiepark.

"Zo had ik De Indische Waterlelies al op mijn been en rond mijn pols staan", vertelt ze aan Looopings. Daarnaast prijkt het Disneyland-kasteel op haar arm en kreeg spookhuis Phantom Manor uit Disneyland Paris een plek op haar andere pols. "Dat is mijn favoriete darkride."

Disneyland en de Efteling betekenen veel voor Van Galen. "Het zijn echt mijn happy places: ik kan er strontchagrijnig heengaan en weer blij terugkomen. Daar wil ik altijd wel een stukje van meedragen." Of Danse Macabre een succes wordt, zal nog moeten blijken. "Maar ik heb genoeg vertrouwen in de Efteling om wel een risico te nemen."

Halloween
De nieuwe tattoo, gezet door tatoeëerder Marc's Tattoo Marks, is onderdeel van een groter ontwerp dat draait om Halloween. Ook dat is een grote passie voor Van Galen. "Dit design paste er gewoon mooi in."

Danse Macabre wordt de vervanger van het Spookslot. De Efteling noemt het "een spookspektakel vol duistere wendingen", bestaand uit draaiende en kantelende koorbanken in een huiveringwekkend decor.



Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be