Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe borden bij Efteling-attractie om te voorkomen dat bezoekers over hek klimmen

17-07-2023, 13.15 uurBeeld: @cindy_ve

De Efteling heeft verbodsborden opgehangen om bezoekers te wijzen op een belangrijk veiligheidsvoorschrift. Bij De Oude Tufferbaan in parkdeel Ruigrijk zijn nieuwe bordjes bevestigd aan de stalen hekken rond de baan. Die moeten voorkomen dat mensen over de afscheidingen heen klimmen.

Kennelijk vormde dat een probleem. "Verboden over het hek te klimmen", valt er te lezen. Daaronder staan vertalingen in het Engels, Duits en Frans. Ook werd een bijbehorend symbool toegevoegd.

Wie over een hek klimt, komt terecht op de oldtimerbaan waar de karretjes rijden. Dat kan voor zeer gevaarlijke situaties zorgen. De Oude Tufferbaan opende in 1984. De afgelopen 39 jaar hingen er geen bordjes. Schijnbaar is dat anno 2023 wel nodig.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be