Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: Disneyland Paris bouwt enorme steigerconstructie in Fantasyland

08-08-2023, 13.14 uurBeeld: @DLPReport, @Cave0fWonders, @DisneyphileLIVE

In het sprookjesgebied van Disneyland Paris staat deze zomer een gigantische steigerconstructie. Tijdens een wandeling door themadeel Fantasyland passeren bezoekers momenteel een kathedraal gemaakt van steigers, bedekt met witte zeilen. De werkzaamheden startten begin vorige maand.

Het tijdelijke bouwwerk is nodig voor groot onderhoud aan één van de gebouwtjes. Het exterieur van snoepwinkel La Confiserie des Trois Fées, vernoemd naar de Drie Goede Feeën uit Doornroosje, ondergaat een ingrijpende renovatie.

Het witte gevaarte is goed zichtbaar vanaf het balkon aan de achterzijde van Le Château de la Belle au Bois Dormant, het kasteel van Doornroosje. Voorlopig blijft de winkel in kwestie gewoon toegankelijk, via een opening in de bouwschuttingen op het plein. Disneyland heeft niet bekendgemaakt wanneer de klus afgerond moet zijn.















Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be