Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Uniek: Looopings-merchandise verkrijgbaar op de Tilburgse kermis

23-07-2023, 09.08 uur

Looopings is dit jaar onderdeel van de Tilburgse kermis. Bezoekers van de grootste kermis van de Benelux kunnen voor het eerst Looopings-souvenirs mee naar huis nemen. Bij een speciaal verkooppunt van merchandise-partner Pretparkwinkel.nl zijn onder andere Looopings-artikelen verkrijgbaar.

Naast sleutelhangers en pins bestaat het aanbod uit kleding, waaronder het nieuwe Kermisgekkie-shirt ter gelegenheid van Roze Maandag. Ook de officiële merchandise van de Tilburgse kermis zelf - pins, magneten, festivalbandjes en ansichtkaarten - wordt er aangeboden, net als producten van radiozender Kermis FM.

Daarnaast zijn Theme Park Science, Attractiepark de Waarbeek en attractiebouwer KMG Rides vertegenwoordigd. Pretparkwinkel.nl zelf biedt sokken, pins, buttons, shirts en zwembroeken aan met herkenbare ontwerpen uit de pretpark- en kermiswereld, zoals een iconische gondel van de polypattractie Happy Spider.

Achtbaanwielen
Die staat overigens op een steenworp afstand van de verkooplocatie. Verder kunnen fans delen van ongebruikte achtbaanwielen op de kop tikken, bedoeld voor spinning coasters van de Franse fabrikant Reverchon. Daarvan zijn er twee te vinden op de Tilburgse kermis.

De shop bevindt zich voor het Paleis-Raadhuis aan het Tilburgse Stadhuisplein. Dat is naast de attractie Mega Slide. Het kraampje blijft vijf dagen staan, namelijk tot en met dinsdag 25 juli.



















Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be