Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Verwijzing naar dj Hardwell onverwachts teruggekeerd in de Efteling

28-07-2023, 21.23 uur

De Efteling heeft een verwijzing naar de wereldberoemde dj Hardwell teruggebracht. In 2015, het openingsjaar van achtbaan Baron 1898, werd een bord geplaatst als eerbetoon aan de Nederlandse diskjockey. Zes jaar later verdween het decorstuk. Daar gaf men destijds geen reden voor.

Na ruim anderhalf jaar afwezigheid staat het bord plotseling weer in de Efteling, maar wel op een andere plek. Voortaan is het affiche te vinden voor de ingang van Baron 1898. Voorheen hing de poster aan een paal bij de afdaling van de dive coaster.

De Hardwell-verwijzing is vormgegeven als een aankondiging voor een optreden van harmonieorkest De Montere Kompel, dat zogenaamd op 13 oktober 1898 samen met de dj zal optreden "op de picknickweide". Een Efteling-woordvoerder kan niet zeggen waarom het bord juist nu is teruggekeerd.

Officiële remix
Hardwell, die in het dagelijks leven Robbert van de Corput heet, werd destijds in het zonnetje gezet omdat hij aanwezig was bij de officiële opening van de achtbaan. Hij werkte ook samen met de Efteling voor een officiële remix van de attractiemuziek. Op het bord liet de beroemdheid zijn handafdrukken en handtekening achter.





Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be