Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling presenteert eigen versie van gezelschapsspel Pim Pam Pet

28-07-2023, 20.55 uur

Er bestaat nu een speciale Efteling-versie van het bekende gezelschapsspel Pim Pam Pet. Het attractiepark heeft in samenwerking met spellenuitgever Jumbo een Efteling-editie van Pim Pam Pet Family ontwikkeld. Het speelbord is vormgegeven als een paddenstoel waar de spelers omheen lopen.

Onder de paddenstoel bevindt zich een draaischijf met verschillende letters uit het alfabet. Verder bestaat het spel uit een zandloper, vier pionnen, een joker in de vorm van Carnaval Festival-mascotte Jokie en 56 vragenkaarten.

Elk kaartje toont een categorie. Spelers bedenken een woord binnen die categorie. Kinderen krijgen in deze versie van het spel een voorsprong: volwassenen moeten steeds vijf seconden wachten met antwoord geven.

Vanaf 6 jaar
Degene die als eerste een rondje om de zogeheten paddenstoel-spinner heeft gelopen, mag zichzelf de winnaar noemen. De Efteling-editie van Pim Pam Pet Family is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het spel kan tegelijkertijd gespeeld worden door twee tot acht personen.

Efteling Pim Pam Pet Family is voor 16 euro verkrijgbaar bij de souvenirwinkel Efteldingen. Eerder verschenen al speciale Efteling-varianten op klassiekers als Monopoly, Ganzenbord, Stratego Junior, Mens Erger Je Niet, domino, kwartet en memory.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be