Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Majaland Gdansk

Video: neem een kijkje op de bouwplaats van een nieuw Pools pretpark

09-08-2023, 15.25 uur

De bouw van een nieuw Pools Majaland-pretpark vordert gestaag. In de stad Gdansk begonnen vorig jaar de werkzaamheden voor het derde Majaland-park van Polen, wederom een samenwerking tussen de Nederlandse investeerder Momentum Leisure en de Vlaamse Plopsa Group. De opening moet in 2024 plaatsvinden.

Een video toont de vorderingen op de bouwplaats. Binnen zijn al verschillende decorelementen zichtbaar, waaronder rotsmuren, houten palen en enorme boomstronken. Ook een achtbaan en een glijbaan staan reeds overeind.

Verder is de toekomstige locatie van een theater al te herkennen en zien we waar de toiletten en kantoorruimtes zullen komen. Buiten wordt de laatste hand gelegd aan de parkeerplaats. Een deel van de gevel staat nog in de steigers.

Smurfen
Majaland Gdansk omvat ook een groot buitenterrein met attracties. Wat we daarvan kunnen verwachten, wordt binnenkort bekendgemaakt. Eerder werd al wel duidelijk dat Studio 100-icoon Maya de Bij in het binnengedeelte gezelschap krijgt van De Smurfen. Zo staat de achtbaan in het teken van de beroemde blauwe figuurtjes.



Meer Majaland Gdansk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be