Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-schommelschip Halve Maen staat alweer dagenlang stil

01-08-2023, 17.38 uurBeeld: @Coshira_

De Efteling blijft last ondervinden van de Halve Maen. Het schommelschip stond onlangs ruim acht weken stil vanwege een hardnekkige technische storing. Afgelopen maand leek het probleem verholpen te zijn. Nu is de attractie toch weer dicht, voor de vijfde dag op rij.

Sinds vrijdag 28 juli kunnen bezoekers geen ritje maken. Een woordvoerster van de Efteling heeft nog geen concrete informatie over de aanleiding van de sluiting. "Op dit moment wordt uitgebreid onderzocht wat er aan de hand is", vertelt ze aan Looopings.

"We weten nog niet wanneer de Halve Maen weer zal openen." Vanmiddag vonden al wel tests plaats, maar tot nu toe is de attractie nog gesloten voor publiek.

Onderhoudskalender
Een bord voor de ingang maakt melding van onderhoudswerkzaamheden, maar de attractie ontbreekt momenteel op de openbare onderhoudskalender. Zodra de schommelende boot weer toegankelijk is, wordt dat aangegeven in de officiële Efteling-app en in het overzicht met actuele wachttijden op looopings.nl/wachten.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be