Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland onthult thema van Halloween Fright Nights 2023: Symphony of Screams

16-08-2023, 14.08 uur

Het jaarthema van Walibi's Halloween Fright Nights is bekend. In 2023 vervult Eddie de Clown, de mascotte van het populaire horror-evenement, de rol van dirigent. Onder de noemer Symphony of Screams dirigeert de clown een orkest vol monsters, die op commando de meest gruwelijke dingen uitvoeren.

De 25 seconden durende commercial is opvallend bloederig. Er wordt een nagel verwijderd en een buik doorgesneden. Van de humoristische kant die Eddie vaak in het attractiepark laat zien, is in het filmpje maar weinig over. "De marteling is begonnen en het geschreeuw gaat door merg en been", zo luidt de videobeschrijving.

"Dirigent Eddie heeft zijn orkest van freaks klaarstaan voor zijn meest gruwelijke optreden ooit. Een harde gil, een brute schreeuw, een angstaanjagende kreet. Voor Eddie klinkt het als muziek in zijn oren."

Kaartverkoop
Vandaag start ook de kaartverkoop voor de Halloween Fright Nights. Voorlopig zijn alleen reguliere dagtickets te koop: de toegangsbewijzen voor de spookhuizen en andere belevingen volgen later. In de voorverkoop variëren de entreeprijzen van 29,50 tot 32,50 euro. Uiteindelijk zullen de tarieven fors stijgen.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be