Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn voegt nieuwe muziek toe aan wildwaterbaan

23-08-2023, 15.05 uur

Avonturenpark Hellendoorn heeft de soundtrack van wildwaterbaan Sungai Kalimantan vernieuwd. Tijdens een vaartocht over de rapid river konden bezoekers altijd al een rustige, instrumentale versie horen van het Hellendoorn-lied.

Dat nummer kwam jarenlang voorbij in commercials. "Ga je mee, ga je mee, naar het Avonturenpark?", luidt de tekst. Verderop in de attractie - in een tunnel - werden tot nu toe geluiden van druppels afgespeeld. Voortaan klinkt daar een danceversie van de Hellendoorn-tune.

De soundtrack is afkomstig uit de nieuwe Zomeravondshow, die deze zomer te zien is. "We vonden het zonde om de muziek alleen daarvoor in te zetten", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Daarom hebben we het deuntje nu gebruikt om de tunnel van Sungai Kalimantan extra feestelijk te maken."

Misteffect
De 480 meter lange waterattractie opende in 1997. Binnenkort wordt een misteffect in de tunnel in ere hersteld, weet de voorlichter.



Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be