Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Weer of geen weer: muziekkorps Efteling speelt gewoon door in stromende regen

28-08-2023, 23.59 uur

Muzikanten in de Efteling laten zich niet uit het veld slaan door een beetje regen. Bezoekers van het attractiepark hebben vanavond kunnen zien hoe een muziekkorps gewoon doorging met optreden, ondanks dat het begon te stortregenen.

Een komisch filmpje toont hoe de zogeheten Anderberg Musikverein de sfeer erin houdt tijdens een plensbui, tot grote hilariteit van omstanders. De vierkoppige fanfare bij familieachtbaan Max & Moritz nam plaats bovenop een picknickbank, onder een parasol.

Na een tijdje krijgt de vrolijke blaaskapel gezelschap van Frau Schmetterling, de moeder van de kwajongens Max en Moritz. Zij verruilt haar paraplu uiteindelijk voor haar mattenklopper.

Plassen
Terwijl er op het terras grote plassen ontstaan, gaat de Duitse muziek onverstoorbaar door. Het bonte gezelschap treedt nog tot en met zondag 3 september dagelijks op in de Efteling, weer of geen weer. De aanvangstijden zijn te vinden in de Efteling-app.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be