Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Speciale meet-and-greets voor abonnementhouders in Disneyland Paris

04-09-2023, 13.49 uurBeeld: @Cave0fWonders, @InsideDlpCastle, @DLPReport

Disneyland Paris legt abonnementhouders in de watten met exclusieve meet-and-greets. Onder de noemer Pop-Up Surprises kunnen abonnees de komende tijd bijzondere Disney-figuren ontmoeten. Daarvoor is een leegstaande ruimte opnieuw ingericht. Deze maand zijn Tinkelbel en Oswald of Ortensia te gast.

Er werd gezorgd voor bijpassende decors. Oswald the Lucky Rabbit was de voorloper van Mickey Mouse. Hij deelt de tijdelijke fotolocatie met zijn vriendin Ortensia. Tinkelbel kennen we uit de verhalen van Peter Pan. De personages zijn aanwezig tot en met zondag 24 september.

Pop-Up Surprises is te vinden in een gebouw dat voorheen Bureau Passeport Annuel heette: de voormalige plek om abonnementen aan te schaffen en te verlengen. Tegenwoordig gebeurt dat bij de kassa's. De locatie bevindt zich tussen Fantasyland en Discoveryland in het Disneyland Park, naast souvenirwinkel Constellations.

Reservering
Alleen personen met een abonnement zijn welkom. Zij moeten vooraf een reservering plaatsen. Disneyland lag onlangs nog zwaar onder vuur vanwege de introductie van nieuwe jaarkaarten. De abonnementen werden een stuk duurder, terwijl een hoop voordelen verdwenen. Fans waren daar woedend over. De duurste pas kost tegenwoordig 699 euro.







Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be