Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Opmerkelijk ongeluk: wagen met kermisachtbaan ramt tankstation

08-09-2023, 00.25 uurBeeld: kirmesfanmopohl

Achtbaan Crazy Mouse doet zijn naam eer aan. Een transport van de Duitse kermisattractie heeft deze week voor schade gezorgd bij een tankstation. De vrachtwagen reed per abuis een AdBlue-pomp omver. Ook een schoonmaakmachine, die in de buurt stond, raakte beschadigd.

Dat is te zien op videobeelden van regionale media. Het incident vond in de nacht van dinsdag op woensdag plaats in de stad Fulda. Het ongeluk gebeurde nadat de chauffeur van de kermiswagen had getankt. Tijdens het wegrijden kwam hij vast te zitten.

Brandweer en politie moesten ter plaatse komen om de situatie op te lossen. Er was alleen sprake van materiële schade: niemand raakte gewond. Bovendien kwamen er geen gevaarlijke vloeistoffen vrij. Volgens de autoriteiten bedraagt de schade zo'n 20.000 euro. De vrachtwagen zelf kon na het voorval wel gewoon doorrijden.



Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be