Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Nieuw speciaalbiertje Toverland heeft een blacklight-effect: Scary Pumpkin

17-10-2023, 18.56 uur

Bezoekers van Toverland kunnen dit najaar een speciaal halloweenbiertje proeven. Het Limburgse themapark kwam vorig jaar al met een eigen biersmaak op de proppen: Magical Beer. In de halloweenperiode wordt daar een nieuwe variant aan toegevoegd: Scary Pumpkin IPA.

Het blikje heeft een blacklight-effect. Wie ermee rondloopt in een scare zone met blacklights, zal zien dat het etiket oplicht. Op de verpakking staat de vernieuwde skyline van Toverland, met een onheilspellende klauw erboven.

Het reguliere Toverland-bier is een blondbiertje met lichte honingsmaak. Scary Pumpkin bevat naast de gebruikelijke bieringrediënten ook bloedsinaasappel en een vleugje pompoen. "Hierdoor heeft dit themabiertje een kruidige en fruitige smaak", zegt een woordvoerder.

Oranje
"Ook kleurt het bier iets meer oranje." Het park werkte opnieuw samen met brouwerij 100 Watt Brewery uit Eindhoven. Scary Pumpkin kan voor 5,50 euro besteld worden bij de horecalocaties Mañana, Het Houten Paard, de Biergarten, de Pumpkin Farm en The Flaming Feather. Volgens de voorlichter is de oplage beperkt.





Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be