Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Nieuwe Fright Nights-souvenirs met Eddie de Clown in Walibi Holland

10-10-2023, 12.20 uur

In Walibi Holland zijn deze maand nieuwe halloweensouvenirs verkrijgbaar. Bezoekers van de Halloween Fright Nights kunnen onder meer nieuwe shirts en hoody's met mascotte Eddie de Clown mee naar huis nemen. Sommige kleding bevat een glow-in-the-dark-effect.

Dat is het geval bij zwarte T-shirts en truien met een wit silhouet van de ogen van de horrorclown. Een glow-in-the-dark-shirt kost 24,95 euro, voor de hoodie moet 49,95 euro afgerekend worden. Van het ontwerp bestaat ook een sleutelhanger (4,95 euro).

Eveneens nieuw is een diadeem met rode en groene plukjes Eddie-haar. De haarband wordt verkocht voor 7,50 euro. Daarnaast kwam er een T-shirt met een retrodesign in de stijl van ouderwetse horrorfilms (24,95 euro), met Eddie als bloeddorstige moordenaar.

Poppetje
Een shirt met een zwart-wit-tekening van Eddie de Clown bij een bordje met 'Exit' is even duur. Voor een nieuwe sleutelhanger met een driedimensionaal Eddie-poppetje vraagt Walibi 9,50 euro. De producten zijn te koop bij de W.A.B. Shop in de Hall of Fame, bij de uitgang van achtbaan Xpress: Platform 13.

Tijdens de Halloween Fright Nights opent Walibi ook verschillende pop-up-winkels met halloweenmerchandise, verspreid over het park. Op de meeste plekken kan dit jaar alleen gepind worden. In 2022 introduceerde het pretpark nog pins, sleutelhangers en magneten van verschillende spookhuizen.

























Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be