Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Nieuw spookhuis Toverland geteisterd door technische problemen: bezoekers geweigerd

08-10-2023, 15.45 uur

Het nieuwe spookhuis Now You're Mine in Toverland kampt nog met kinderziektes. Zaterdag opende het Limburgse attractiepark een nieuwe horrorbeleving, als onderdeel van de Halloween Nights. Niet iedereen met een kaartje heeft het haunted house ook daadwerkelijk kunnen betreden.

Door technische problemen ontstond een gigantische wachtrij. Bezoekers moesten 's avonds zo'n anderhalf uur geduld hebben, terwijl juist gewerkt wordt met vaste tijdvakken om de drukte te spreiden. Uiteindelijk heeft het management besloten om de laatste tijdslots te annuleren.

"Er zit veel techniek verwerkt in Now You're Mine", legt een woordvoerster uit. "Helaas kregen we gisteravond te maken met meerdere technische storingen, waardoor de wachttijd te veel opliep." Toverland is op Halloween Nights geopend tot 23.00 uur, maar het spookhuis moet tijdig leeg zijn.

Vuurwerk
Op een veld ernaast wordt namelijk het vuurwerk voor de eindshow wordt afgestoken. Het vuurwerkspektakel start om 22.45 uur. "Daarom hebben we helaas de keuze moeten maken om iedereen met een tijdslot vanaf 21.00 uur niet meer toe te laten", aldus de voorlichtster.

Deze mensen worden wel gecompenseerd. Wie Now You're Mine door de drukte niet heeft kunnen bezoeken - los van het tijdstip - kan het geld terugvragen door te mailen met info@toverland.nl. Ook personen die andere halloweenervaringen hebben gemist door de wachtrij bij Now You're Mine, mogen het aankoopbedrag terugvragen. Gedupeerden moeten hun digitale tickets bijvoegen.

Mijngangen
De volgende Halloween Night vindt plaats op zaterdag 14 oktober. Toverland belooft alles op alles te zetten om ervoor te zorgen dat de beleving dan wel optimaal is, inclusief de techniek en speciale effecten. In het spookhuis maken bezoekers een angstaanjagende wandeling door donkere mijngangen. Ze dragen een mijnhelm met een interactieve lamp.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be