Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Storing verholpen, onderhoud stilgelegd: alle Efteling-attracties geopend

14-10-2023, 19.17 uurBeeld: @IcebearIcecold, @Efttalk

De Efteling opent vandaag alsnog alle attracties. Na een langdurige storing is Droomvlucht sinds 17.30 uur weer operationeel. Ook achtbaan Vogel Rok rijdt dit weekend. Eigenlijk zou de overdekte rollercoaster gesloten zijn in verband met onderhoud.

Droomvlucht was de afgelopen week dicht naar aanleiding van een technisch mankement. Een gondel gleed terug op de baan. Daarbij raakte het bakje een ander voertuig. Het probleem lijkt inmiddels verholpen te zijn.

Vogel Rok staat officieel tot en met vrijdag 27 oktober op de onderhoudskalender. Net als afgelopen weekend is de attractie onaangekondigd toch geopend. Op maandag 16 oktober worden de werkzaamheden hervat.

Fata Morgana
De Efteling blijft in de herfstvakantie van Zuid-Nederland dagelijks open van 10.00 tot 20.00 uur. De geplande sluiting van Villa Volta is inmiddels ook achter de rug. Daarmee is het attractieaanbod weer compleet. Vanaf aanstaande maandag moeten bezoekers Fata Morgana missen. Die opknapbeurt duurt tot eind oktober.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be