Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Pijnlijk: Efteling-figuur Klein Duimpje breekt zijn arm

17-10-2023, 17.04 uurBeeld: Wessel Meyer

Klein Duimpje heeft een pijnlijk ongelukje gehad in de Efteling. Het sprookjesfiguur is momenteel zichtbaar met een gebroken arm. Als het jochie verschijnt om de zevenmijlslaarzen van de reus te stelen, bungelt zijn linkerarm recht naar beneden.

Ondanks de benarde situatie gaat het Sprookjesbos-personage gewoon door met zijn missie om de laarzen af te pakken. Het zorgt voor een lachwekkend tafereel, dat gefilmd werd door een bezoeker. Een Efteling-woordvoerder belooft dat professionals zich binnenkort over de kwestie zullen ontfermen.

Klein Duimpje is het 24e sprookje op de Sprookjesbos-route. De uitbeelding, ontworpen door Ton van de Ven, bevindt zich sinds 1998 tussen De Indische Waterlelies en Repelsteeltje. Bezoekers kunnen Klein Duimpje tevoorschijn halen door in een boomstronk te roepen.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be