Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Absurde act in Movie Park: halloweenacteur speelt bevalling na, inclusief vruchtwater

25-10-2023, 21.15 uurBeeld: @hhf_fan_site/@p_rique

Bezoekers van het Halloween Horror Festival in Movie Park Germany kunnen getuige zijn van een absurd tafereel. Op Instagram verscheen een filmpje van een scare actor die de rol van een hoogzwangere vrouw speelt. Op een gegeven moment breken de vliezen.

Het personage loopt luid kreunend rond in de vernieuwde scare zone Hillbilly Town, bij vrijevaltoren The High Fall. Tijdens het moment suprême komt er als het ware vruchtwater vrij, waarna de acteur gaat liggen en nog harder begint te kermen. Ook andere scare actors schreeuwen mee.

Uiteindelijk komt daadwerkelijk een kind ter wereld, in de vorm van een kletsnatte babypop. De beelden werden online gezet door het account HalloweenHorrorFestivalFanSite. "De geboorte van een nieuw familielid in Hillbilly Town", luidt het droge commentaar. "Hartelijk gefeliciteerd en welkom bij de familie."

280 acteurs
Het Halloween Horror Festival duurt nog tot en met zondag 12 november. Naast Hillbilly Town zijn er de scare zones Acid Rain, Fear Pier en Horrorwood Boulevard. Aan het evenement doen in totaal zo'n 280 monsters mee.



Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be