Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Video: dieren in Wildlands Emmen storten zich op pompoenen uit Attractiepark Slagharen

08-11-2023, 15.38 uur

Attractiepark Slagharen heeft concurrent Wildlands Adventure Zoo Emmen een handje geholpen. Het Overijsselse pretpark vierde afgelopen maand voor het eerst Halloween. Daarvoor werden duizenden pompoenen binnengehaald. Na afloop van het evenement zijn niet alle exemplaren weggegooid.

Dierenpark Wildlands kon de pompoenen goed gebruiken: veel dieren in Emmen smulden ervan, zo is te zien op videobeelden. Ook zijn pompoenen gebruikt om mee te spelen, onder het mom van verrijking. Men spreekt over een "duurzame samenwerking".

"Deze oranje groente vormde een deel van het decor tijdens het halloween-event Scary Prairie in dat attractiepark", meldt Wildlands op social media. "In Emmen kregen de pompoenen een tweede leven." De huidige marketingdirecteur van Slagharen was voorheen werkzaam voor Wildlands.



Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be