Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Plopsaland bouwt spookhuis om tot winterse walkthrough met Kerstman en elfjes

10-12-2023, 14.25 uurBeeld: Kobe Meert

Bezoekers van Plopsaland De Panne kunnen deze winter een extra kerstbeleving ontdekken: Santa's Wonder House. Het halloweenspookhuis Krampus, gelegen in themagebied Heidiland, werd omgetoverd tot een vrolijke walkthrough in kerstsferen. Tot begin januari is daar de Kerstman te ontmoeten.

De interactieve ervaring bestaat uit een wandeling langs kerstdecors met lampjes en nepsneeuw, waar kerstelfjes voor sterrenstof zorgen. Uiteindelijk komen de bezoekers uit bij de Kerstman zelf. Daar kunnen ze met de kindervriend op de foto.

Ook ontvangen ze wat snoepgoed. Santa's Wonder House is geopend in de weekenden en de kerstvakantie, van 13.00 tot 16.00 uur.

Projectieshow
Plopsaland staat de komende weken in het teken van winter-evenement Winter Magic, met honderden kerstbomen, lichtinstallaties, een Winterbar op het entreeplein en projectieshow Luminaria. Ook is Peppa Pig aanwezig. In de vakantie zijn er extra optredens en meet-and-greets, als onderdeel van Ketnet Kerst.



Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be