Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Liseberg

Peuter (3) mishandeld in Zweeds pretpark

11-12-2023, 08.25 uur

In het Zweedse pretpark Liseberg is afgelopen week een peuter mishandeld. Meerdere bezoekers en medewerkers zagen donderdagavond hoe een 45-jarige man zijn 3-jarige kind sloeg. Daarop werd een melding gemaakt bij beveiligers, die de politie inschakelden.

Volgens ooggetuigen werd het kind meerdere keren hard geslagen. De aanleiding is niet duidelijk. Bewakers confronteerden de dader, die afkomstig bleek te zijn uit een land in Zuid-Europa. Er is een officiële melding gemaakt van mishandeling bij de autoriteiten.

Agenten hebben echter geen aanhoudingen verricht. Na een gesprek met de politie mocht de man het attractiepark verlaten, samen met zijn kind. Een woordvoerder van Liseberg bevestigt de gebeurtenissen. Het park, gelegen in Göteborg, was donderdag geopend van 15.00 tot 21.00 uur.

Meer Liseberg
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be